De partner voor op het spoor

JP Tech is gestart in 2007 als service verlenend bedrijf op het gebied van elektrotechniek met als kennisgebied Light- & Heavy Rail. Wij adviseren en assisteren bedrijven, aannemers, gemeenten en provincies bij spoorwegwerkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en ondersteunen hen bij het oplossen van diverse problemen. Van vraag tot uitvoering en oplevering, JP Tech helpt u tijdens het gehele traject met maatwerk en de juiste technieken.

Onze vakmensen weten exact waar zij u het beste in kunnen ondersteunen en letten op de kleinste details. Aan ervaring geen gebrek.  Bedrijven als RET, ProRail, Infraspeed, HTM, GVB en RTU zijn geen onbekenden van ons alsmede de grote spooraannemers. Veiligheid, Duurzaamheid en Kwaliteit staat bij ons op de eerste plek. Zo beschikt JP Tech over diverse certificaten om deze waarden te waarborgen. Op het spoor zijn wij in ons element en ondersteunen wij overal waar nodig is. Aan service geen gebrek, met JP Tech heeft u de juiste partij voor een projectmatige samenwerking als langdurig onderhoud van uw diensten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en hoe wij u zoal van dienst kunnen zijn? Neem dan contact op via ons contactformulier!